Указания за употреба Psorilax

На никого не е необходимо специално проучване на прилагането на крема против псориазис Psorilax, тъй като той се прилага почти толкова, колкото и обикновен дневен или нощен крем, особено за жените прилагането му не е много трудно.

Стъпка по стъпка инструкции за използването на козметични продукти срещу псориазис:

  1. първото нещо, което трябва да направите е внимателно да се мият лицето си, без прилагане на сапун. Трябва да се възползват от мек гел, без примеси;
  2. разпределете крема върху повърхността на лицето или на всеки друг участък от кожата трябва да е равномерно, леко триене средство и се опитате да не натягивать кожата;
  3. трябва да изчакате за пълното усвояване. Това отнема от 10 до 15 минути;
  4. лицето трябва да се намокри мека хартиена кърпа, за да премахнете всички остатъци. Си струва да го прави леки движения;
  5. използвате крем против псориазис се препоръчва сутрин и вечер;
  6. ако крем се прилага, за да се излекува от заболяване, то трябва да го използвате поне месец, за да постигне най-добри резултати и пълно изкореняване на проблема.

Разрешава се прилага на всякаква декоративна козметика на лицето си, след използването на крем, производителят обещава липсата на мазнини блясък и други следи от крема.

Противопоказания

Крем против псориазис Psorilax смята се противоалергичен, така че той не трябва да предизвиква възпаления и други реакции, ако човек не е индивидуална непоносимост към отделен компонент на крема.

Не си струва да се прилага крем върху тези участъци от кожата, които са били повредени поради ухапване от животни, насекоми.